Utánanéztem a neten a bőr divattáska áraknak

Közeleg a karácsony, ezért én már hetek óta azon gondolkozom, hogy a családtagjaimat mivel ajándékozzam meg. Mivel virágkötőként dolgozom, ezért a decemberi időszakban mindenkit meg szoktam lepni valamilyen ünnepi dísztárggyal: ajtó koszorúval, adventi koszorúval, asztaldísszel és egyebekkel, de azoknak, akik igazán közel állnak hozzám, szeretek emellé mást is adni.

Szinte minden évben bajban vagyok, mert elég rossz vagyok ajándékozásból, mindig nehezen jönnek a jó ötletek. Persze Végül mindig sikerült megoldanom, de sosem egyszerű. Idén például azt találtam ki, hogy a húgomat, aki jelenleg másodéves egyetemista, meglepném egy szép bőrtáskával, ami már inkább felnőttes, mintsem gyerekes, hiszen egy egyetemista korú lány, vagy nevezzük akár nőnek is, már szeret csajosan öltözni.

Böngésztem a netet bőr divattáska árak után, hogy mégis képbe kerüljek, hogy mennyire kell mélyen a zsebembe nyúlni, ha a húgomat bőr táskával lepném meg, mikor belefutottam egy weboldalba, a Bagbox-ba. Korábban még nem találkoztam ezzel a táska webáruházzal, de elég hamar azt éreztem, hogy nagy szerencsém van, hogy erre rátaláltam, mert nagyon jó. Olyan nagy a választék nemcsak női, hanem férfi táskákból is, hogy a legtöbb táskát áruló oldal és bolt megirigyelhetné.

Hazudnék ha azt mondanám, hogy magamnak nem tudtam volna venni kapásból legalább három különféle táskát, amik nagyon megtetszettek, de úgy voltam vele, hogy most a spórolt pénzemet nem magamra szórom el, hanem a családomnak kedveskedek szép ajándékokkal, mert nagyon szeretem őket. Azt viszont megfogadtam, hogy jövőre biztos vissza fogok térni erre az oldalra és legalább egy, ha éppen nem több, táskát biztos veszek a Bagbox webshopjából.

A húgom ajándékára visszatérve, találtam egy olyan szekciót, ami első blikkre eszembe sem jutott, de rájöttem, hogy remek ötlet: Női, bőr hátizsákok! Korábban nekem a hátizsák szóról mindig a kisiskolások táskái és a sportos öltözet jutott eszembe, de (mint erre rájöttem) manapság elég divatos lett a nők körében, hogy oldaltáska helyett bőr, csajos hátizsákban hordják a dolgaikat. Szó, mi szó, tényleg praktikus dolog és még a gerincnek is sokkal egészségesebb, mint a félvállas táskák.

bőr divattáska árNagyon sok jó modell volt a honlapon, az egészen picike hátizsákoktól a viszonylag nagy méretűekig bezárólag, különböző színekben és fazonokban. Hosszas gondolkodás után a húgomnak egy közepes méretű, klasszikusan elegáns, barna bőr hátizsákot választottam, mert úgy gondoltam, hogy az menni fog a stílusához és bele is fognak férni azok a dolgok, amiket általában magánál hord.

Mikor kiszállították a táskát, akkor egyből ki is próbáltam, hogy nagyjából mennyi mindent lehet beletenni és meglepődtem azon, hogy praktikus kialakításának köszönhetően rengeteg minden belefér. Még egy A4-es füzetet is beletettem, csak amolyan kíváncsiság szinten, hogy a húgom egyetemi cuccaihoz is elég nagy lesz-e és örömmel konstatáltam, hogy egy nagyobb méretű könyv és füzet könnyű szerrel elfér benne.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy Kittinek tetszeni fog-e az általam vásárolt bőr hátizsák, de szerintem igen. Ismerem már őt ezer éve, általában tudni szoktam, hogy mit szeret és mit nem, szóval ha minden igaz örülni fog ennek a táskának. Én biztos boldog lennék, ha valaki ilyesmivel lepne meg engem.