Aki a virágot szereti, rossz polcot nem választhat

Minden évben alig várom már a tavasz beköszöntét. Ilyenkor nem csak a lelkem öltözik tavaszi fénysugárba, de a kiskertemet is igyekszem, minél színesebb virágokkal tele ültetni. Idén sem lesz ez másképpen. Már láttam, hogy a kedvenc kertészetem elkezdte forgalmazni a tavasz első hírnökeit, a kökörcsint, vagy a hunyort, természetesen a színpompás jácintokról és tulipánokról nem feledkezem meg. Minden évben bővítem a kertem ezen virág részvevőit, hogy több legyen és a szürke tél után, színekben pompázzon a kertem, és mindenki a csodájára járjon. Az én feladatom a kinti kert szebbé tétele évről évre, ami természetesen nem is okoz nagy fáradságot, még örömömet is lelem benne. Már nem csak a kedvenc kertészetemben és virágosomnál vásárolok, hanem interneten is szoktam rendelni, képről kiválasztom, hogy melyik növény tetszik és a futár házhoz is szállítja.

Salgó polc

Egyik ilyen estémen, amikor virágokat néztem az interneten, a férjem mellém szegődött, és leült szorosan a közelemben, hogy most akkor nézzünk a kis raktárába is, egy polcrendszert.

Nem tudtam mire vélni, hogy mit szeretne ilyen hirtelenséggel, de persze segítek neki, ha így akarja.

Voltak elképzelései, hogy mit is szeretne, és természetesen azt is átgondolta, hogy mennyiért szeretné megvalósítani a polcosítást. Mikor a kutatásunk megkezdődött rengeteg olyan honlapba és cégbe belefutottunk, akik nem voltak megfelelőek, valami mindig hibázott. De legalább, amikor rátaláltunk végül arra a cégre, akiktől megrendeltük, tudtuk, hogy ők lesznek az igaziak, annyi tévút után, megtaláltuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Salgó polc viszonylag kedvelt polcrendszert fajta, majdnem minden forgalmazónál megtalálható a repertoárban, de mégis valahogy, akiktől mi megrendeltük mások, jobbak.

Salgó polc egy acélból készült termék, aminek nagy a teherbírása, jól pakolhat, időtálló kiszerelés, minden termékelhelyezéshez kiváló, természetesen addig a határig, míg a kg határa bírja. De általa a raktár jobban átlátható, rendszerezett lesz, könnyebben meg lehet találni az éppen aktuálisan ott keresendő holmikat, termékeket.

A remek cégnél, ahonnan mi is rendeltük, a polcrendszerek tárháza megtalálható, minden egyes termék kategorizálva, hogy mindenki könnyűszerrel megtalálja a hozzá legjobban illőt, természetesen bőséges termékleírással a könnyebb választás érdekében. Nagyon vásárlóbarát hozzáállás ez a cégtől, hogy mindenben segítségére szeretnének lenni a vevőik számára. Ez sokat jelentett számlukra is, képzelem egy idősebb embernek, vagy annak aki nem jártas a polcrendszerek világába mennyire sokat jelent, hogy a termékekhez ilyen szakszerű leírást csatolnak, feltüntetve, még azt is, hogy milyen típusú raktárhelyiségekbe ajánlják az adott terméküket.

Akinek ennyi nem lenne elég, mi is odáig és vissza voltunk attól az ötlettől, hogy termékekről, jelen esetben a polcokról fényképeket is mellékelnek. Mivel én vizuális típus vagyok, rögtön el tudtam képzelni, hogy mennyire jól fognak mutatni a raktárunkban.

Rögvest árajánlatot is kértem a cégtől, nem telt bele pár nap, és egy kedves ügyfélszolgálatos hölgy keresett meg, hogy küldené a felmérő szakemberüket, aki majd a helyszíni bejárás után elkészíti számunkra a részletes árajánlatot. Nagyon együttműködő és készséges volt a hölgy, teljes mértékben tudott, a mi életritmusunkhoz alkalmazkodni, és könnyedén le tudtunk beszélni egy mindenki számára alkalmas időpontot a felmérésre. A megbeszélt időpontban meg is érkezett a szakember, nagyon helyeslően kifejtette számunkra, hogy remek jól választottunk, mert az ő feladata az is, hogy ha úgy látja, hogy az éppen megrendelésre, árajánlatra kért polcrendszer nem illik a cég, vagy a vállalat profiljába, nem helytakarékos, akkor szól, és ajánl egy másikfajta polcrendszert, amivel a vásárlójuk minden tekintetben jobban jár. Miután megveregettük saját vállunkat, alig vártuk, hogy a szakember elkészítse az árajánlatot. Ez meg is történt, és mivel nagyon kedvező volt, és megnyerte tetszésünket a felvázolt polcok elhelyezése, amivel teret nyerünk, ezáltal több rakodási esélyünk van, az árajánlatot elfogadtuk, és kezdődhetett is a legyártása a salgó polcoknak.

A beszerelés, leszállítás is ilyen könnyűszerrel ment, nagyon nagy szerencsénk volt, hogy a cég mindent maga vállalt, nekünk e téren nem volt dolgunk, és mivel mindent a cég készített ezáltal garanciát tudott vállalni, nem csak a termékre, de az összeszerelésre is, ők úgy fogalmaztak, csak így lehetnek biztosak abban, hogy kiváló minőséget kap meg a vásárlójuk, mely időtálló is lesz.