A virágboltba mondta a kollégám, hogy multi babakocsit vegyek

multi babakocsi

Egy virágboltban dolgozom. Van egy nagyon jó barátnőm, aki egyben kollégám is. Mikor nincs sok vásárló, akkor sokat szoktunk beszélgetni. Múltkor bevallottam neki, hogy terhes vagyok.

  • Na, hát gratulálok! A férjed mit szólt?
  • Örült neki! Már nekikezdtünk vásárolgatni dolgokat. De nincs igazán ötletem, hogy honnan kéne venni például babakocsit.
  • Ne, aggódj, ilyenekbe tudok segíteni. Hiszen én már két gyereken vagyok túl. Én ismerek az interneten egy rendelős oldalt, ahol nagyon jó áron lehet kapni multi babakocsikat! És ingyenes a kiszállítás!
  • Multi babakocsi? Az milyen?
  • Olyan, hogy nagyon könnyen összecsukható, könnyen lehet állítani, és a sportülőrészt is lehet használni amikor már tud ülni a baba. Ráadásul újszülött kortól már 4 éves korig lehet használni. Több, mint 8 kilót is megbír! Magas színvonalú és nagyon modern! Ha most lennék terhes, biztos, hogy olyat rendelnék!
  • Na, jó. Megkérdezem még a férjemtől!

Amikor megmutattam a férjemnek az oldalt, neki is nagyon tetszett az oldal. És még tök jó videókat is találtunk, amelyekben bemutatják, hogy hogy működik a babakocsi és hogy kell állítani. Szerintem minden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének, és ha megteheti, hogy a legújabb, legszebb, legminőségibb babakocsit vásárolja meg a gyermeke számára, akkor tegye meg. Nem a gyerekemtől fogom kispórolni a pénzt. Maximum kevesebb ruhát vásárolok magamnak, és többet neki. Meg is rendeltük a babakocsit, és pár nap múlva ki is hozták! Nagyon tetszett, jól be volt csomagolva, és teljes mértékben megfelelt a termék az oldalon látható képeknek. Nagyon örülök, hogy ezt megvettük, és hallgattam a barátnőmre! Alig várom, hogy megszülessen a kicsi!